Індичка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт приготування індички по-домашньому. Картопля відмінно підкреслить смак птиці. Дізнайтеся, як приготувати індичку з картоплею на ситний обід або вечерю, і приготуйте її для своєї сім'ї.
Що може бути смачніше тушкованого індичого м'яса з картоплею? Це універсальне блюдо на всі випадки життя. Приготував одне блюдо, а тут і гаряче, і гарнір. Простіше простого! Читайте, як приготувати індичку з картоплею.
- Індичка - 700 грам (гомілка)
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Чорний перець горошок - 4-5 штук
- Барбарис - 1 Чайна ложка
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 40 мілілітрів
Як зазвичай, починаємо з підготовки нашого м'яса. Промиваємо гарненько гомілку індички, починаємо її обробляти. Відокремте м'ясо від кісток, поріжте його на великі шматки, можна навпіл.
Складаємо м'ясо індички в глибоку миску, заливаємо соєвим соусом. Перемішайте його і залиште просочуватися на 2 годину. Розігрійте в казані рослинне масло, не поспішаючи покладіть в нього шматочки м'яса. Обсмажуємо шматки індички на великому вогні з одного боку 5 хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого 5 хвилин.
Поки м'ясо обсмажується в казані, починаємо готувати наші овочі. Нарізаємо цибулю півкільцями, а також ріжемо моркву маленькими кубиками. Все це ложем в казан, з черговістю в 5 хвилин і перемішуємо.
Тепер прийшла черга до картоплі. Очищаємо його і режим зручними для вас кубиками. Закидаємо в казан до решти інгредієнтів і перемішуємо.
Приступаємо до фінальної частини. Додаємо барбарис, IRU, лавровий листок, перець горошком і чайну ложку солі. На цьому етапі також необхідно влити 250 мл води. Все добре перемішайте і накрийте казан кришкою. Продовжуйте тушкувати 20 хвилин, поки картопля не приготується. Тепер сміливо подавайте блюдо до столу. Смачного!