Рецепт Індичка з картоплею фото

Індичка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Картопля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цікавий рецепт приготування індички по-домашньому. Картопля відмінно підкреслить смак птиці. Дізнайтеся, як приготувати індичку з картоплею на ситний обід або вечерю, і приготуйте її для своєї сім'ї.

Опис приготування:

Що може бути смачніше тушкованого індичого м'яса з картоплею? Це універсальне блюдо на всі випадки життя. Приготував одне блюдо, а тут і гаряче, і гарнір. Простіше простого! Читайте, як приготувати індичку з картоплею.

  • Індичка - 700 грам (гомілка)
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морквина - 1 штука
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Чорний перець горошок - 4-5 штук
  • Барбарис - 1 Чайна ложка
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 40 мілілітрів
індичка з картоплею - фото крок 1
Як зазвичай, починаємо з підготовки нашого м'яса. Промиваємо гарненько гомілку індички, починаємо її обробляти. Відокремте м'ясо від кісток, поріжте його на великі шматки, можна навпіл.
індичка з картоплею - фото крок 2
Складаємо м'ясо індички в глибоку миску, заливаємо соєвим соусом. Перемішайте його і залиште просочуватися на 2 годину. Розігрійте в казані рослинне масло, не поспішаючи покладіть в нього шматочки м'яса. Обсмажуємо шматки індички на великому вогні з одного боку 5 хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого 5 хвилин.
індичка з картоплею - фото крок 3
Поки м'ясо обсмажується в казані, починаємо готувати наші овочі. Нарізаємо цибулю півкільцями, а також ріжемо моркву маленькими кубиками. Все це ложем в казан, з черговістю в 5 хвилин і перемішуємо.
індичка з картоплею - фото крок 4
Тепер прийшла черга до картоплі. Очищаємо його і режим зручними для вас кубиками. Закидаємо в казан до решти інгредієнтів і перемішуємо.
індичка з картоплею - фото крок 5
Приступаємо до фінальної частини. Додаємо барбарис, IRU, лавровий листок, перець горошком і чайну ложку солі. На цьому етапі також необхідно влити 250 мл води. Все добре перемішайте і накрийте казан кришкою. Продовжуйте тушкувати 20 хвилин, поки картопля не приготується. Тепер сміливо подавайте блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти