Індичка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання картоплі і індички - безпрограшний варіант смачного, ситного і корисного страви. Побалуйте себе здоровою їжею без зайвого клопоту, яку ми приготуємо за допомогою мультиварки.
Сьогодні я вирішив особливо не мудрувати і приготувати на вечерю просте блюдо. Цей рецепт приготування індички з картоплею в мультиварці сподобається всім, хто не дуже хоче морочитися з вечерею після важкого робочого дня. Блюдо нескладне, особливих навичок кулінара від вас не буде потрібно. І ще, що мене особливо радує в цьому рецепті: навіть постійна присутність на кухні не потрібно. А виходить все смачним, корисним і ситним. І ось ділюся з вами простим рецептом приготування індички з картоплею в мультиварці з докладним фото.
- Індичка - 1 кілограм
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Гриби - 400 грам
- Корінь петрушки - 1 штук
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Лавровий лист - 1-2 штук
Тушку індички розділіть на частини і складіть в чашу мультиварки.
Очищену картоплю потрібно порізати невеликими кубиками (або будь-який інший форми шматочками).
Додамо гриби до індички. Гриби у мене лісові, тому я їх заздалегідь відварив кілька разів. Ви ж можете використовувати печериці або інші гриби.
І зверху укладаємо картоплю. Додаємо лаврушку, корінь петрушки, солимо за смаком.
Все це заливаємо гарячою водою так, щоб вода не доходила до верху картоплі приблизно на сантиметри 3-4, і готуємо наше блюдо в режимі "гасіння" 2 годину. Якщо індичка молода, то знадобиться півтори години.
Після закінчення часу акуратно перемішайте і подавайте на стіл смачну індичку з картоплею.