Індичка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - смачне і просте блюдо. Розповідаю, як приготувати індичку з грибами. Мені здається, це відмінний спосіб приготувати романтичну вечерю: і улюбленого нагодуйте, і не видужаєте заодно!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати індичку з грибами! Поєднання цих двох інгредієнтів - це, що потрібно для легкого, але вишуканого вечері. Я частенько готую собі птицю з грибами, т.К. По перше, це дуже просто, а по-друге, швидко, що дуже важливо в робочі дні.
- Грудка індички - 4 скибочки
- Печериці - 300 грам
- Вино - 50 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Часникова пудра - 0.5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - 1 Чайна ложка
1. Спочатку грудки замарінуем в суміші зі спецій, гірчиці і чебрецю. Як "вологого" інгредієнта - оливкова олія.
2. Тепер обсмажуємо прямо в цій же суміші з двох сторін до готовності на сильному вогні.
3. А тепер м'ясо поки дістанемо, а на цьому ж маслі (додамо також вершкове) тепер обсмажити гриби з часником і часниковою пудрою.
4. Тепер в цю масу додамо індичку і протушкувати все приблизно 10-15 хвилин під кришкою.
5. От і все! Смачного!