Індичка з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички - дуже цінний дієтичний продукт для тих, хто стежить за своїм харчуванням і способом життя в цілому. Мало кому відомо, що саме індичка за кількістю заліза перевершує інші види м'яса.
Також низька калорійність цієї страви сприяє схудненню. Але досить про нудною харчової цінності, адже м'ясо індички в першу чергу дуже смачне, особливо з грибочками, запечене в духовці! Спробуйте таке блюдо і ви. Мій рецепт, як приготувати індичку з грибами в духовці, вам в цьому допоможе.
- Грудка індички - 500 грам
- Гриби - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Обсмажте подрібнену цибулю до прозорості. Потім додайте до нього нарізані пластинами гриби, обсмажуйте 6-7 хвилин. Не забудьте посолити.
Індичку поріжте тонкими скибочками завтовшки до сантиметра. Натріть м'ясо сіллю, перцем і приправами за смаком.
Змастіть деко олією, викладіть на нього індичку. Поверх м'яса викладіть нарізані пластинками помідори, потім - гриби і, нарешті, тертий сир.
Розігрійте духовку до 200 градусів, поставте індичку запікатися протягом 15-20 хвилин. Смачне м'ясне блюдо готове!