Індичка з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, ні для кого не секрет, що м'ясо індички вважається одним з найбільш корисних. Розповім вам, як приготувати індичку з грибами в мультиварці.
Такий спосіб приготування підійде тим людям, які вважають за краще не обсмажувати продукти, а запікати або тушкувати, що безсумнівно буде більш корисно для організму. Гриби для рецепта можна взяти будь-які, у мене печериці. Блюдо виходить дуже смачне і ароматне, підійде навіть для святкового столу. Подавати можна самостійно або з будь-яким гарніром.
- Індичка - 400 грам (філе)
- Вершки - 150 грам (жирні)
- Гриби - 200-300 грам (у мене печериці)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У чашу мультиварки налийте олію. Покладіть нарізане шматочками м'ясо і встановіть режим "жарка" .
Зверху покладіть нарізаний пір'ям цибулю і нарізану крупно морква.
Додайте нарізані гриби. Якщо гриби заморожені, то попередньо їх необхідно розморозити і злегка відіжміть від зайвої вологи. Закрийте кришку і готуйте 15 хвилин.
Через 15 хвилин відкрийте мультиварку і все перемішайте.
Додайте сіль, перець і влийте вершки. Встановіть режим "гасіння" і готуйте ще 30 хвилин.
У процесі приготування мультиварку можна відкрити і кілька разів все перемішати. В кінці додайте за бажанням свіжу зелень.
Індичка з грибами в мультиварці готова. Смачного!