Ікра кабачкова з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх гостей і близьких? Тоді ікра кабачкова з яблуками - саме для вас! Вона просто готується, виходить неймовірно смачною
Щоб ікра кабачкова мала свій природний овочевий смак, не переборщіть з сіллю і перцем. Зелень візьміть свіжу. Овочі та яблука середніх розмірів. Отже, як приготувати ікру кабачкову з яблуками в домашніх умовах? Дуже просто:
1. Для початку підготуйте всі овочі і яблука. Помийте їх, чистий.
2. Лук наріжте, морква можете натерти, яблука наріжте дрібними кубиками. Кабачок можете нарізати теж, але поки ми його використовувати не будемо.
3. Розігрійте сковороду, налийте в неї масло. Викладіть морква, цибуля та яблука. Гасіть їх десять хвилин. Потім додайте кабачки. Тушкуйте ще трохи на слабкому вогні, поступово вливаючи курячий бульйон. Після чого накрийте кришкою і потім ікру хвилин 5.
4. Спробуйте кабачок - він повинен стати м'яким. Якщо кабачки вже готові, посоліть і поперчіть вашу ікру. Перед подачею прикрасьте свіжою зеленню. Можете закатати ікру в банки. Але так як ми не використовуємо для неї ніяких природних консервантів, тримайте ікру кабачкову в холодильнику. І використовуйте відкриту банку не більше п'яти днів. Якщо ж хочете заготовити ікру з кабачків з яблуками на зиму, то обов'язково додайте в процесі приготування трохи оцту. Бажаю вам приємного апетиту!
- Кабачки - 500 грам
- Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру.)
- Морква - 1 штука
- Яблука - 2 штуки (середньої величини.)
- Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку підготуйте всі овочі і яблука. Помийте їх, чистий.
2. Лук наріжте, морква можете натерти, яблука наріжте дрібними кубиками. Кабачок можете нарізати теж, але поки ми його використовувати не будемо.
3. Розігрійте сковороду, налийте в неї масло. Викладіть морква, цибуля та яблука. Гасіть їх десять хвилин. Потім додайте кабачки. Тушкуйте ще трохи на слабкому вогні, поступово вливаючи курячий бульйон. Після чого накрийте кришкою і потім ікру хвилин 5.
4. Спробуйте кабачок - він повинен стати м'яким. Якщо кабачки вже готові, посоліть і поперчіть вашу ікру. Перед подачею прикрасьте свіжою зеленню. Можете закатати ікру в банки. Але так як ми не використовуємо для неї ніяких природних консервантів, тримайте ікру кабачкову в холодильнику. І використовуйте відкриту банку не більше п'яти днів. Якщо ж хочете заготовити ікру з кабачків з яблуками на зиму, то обов'язково додайте в процесі приготування трохи оцту. Бажаю вам приємного апетиту!