Рецепт Ідеальний бісквіт фото

Ідеальний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Дієтичне харчування
На сніданок
Випічка, Солодке, Бісквіт

Вже вкотре переконуюся, що бісквіт ідеальне рішення для всіх десертів :торти, тістечка, печиво. Розповім як приготувати ідеальний бісквіт.

Спекти правильний бісквіт не так вже й складно, проте, є свої секрети й тонкощі. Ви можете додати какао, тоді буде шоколадний бісквіт. Застава ідеального бісквіта - це добре збиті яйця, саме завдяки цьому процесу тісто підніметься в духовці, буде пишне і м'яке.

  • Вершкове масло - 20 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 90 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 90 грам
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
1
У миску налийте молоко і додайте олію, відправте в мікрохвильовку і розтопіть. В окрему миску просійте 2 рази борошно.
2
Встановіть миску на водяній бані, додайте яйця і збивайте з цукром до розчинення крупинок.
3
Переставте миску на стіл і збивайте міксером до утворення пишної маси, додайте ванільний екстракт.
4
До яйцям і цукру в три заходи введіть просіяне борошно, влийте масло з молоком і перемішайте лопаткою.
5
Форму для випічки застеліть пергаментом, влийте тісто і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин, потім дістаньте з духовки і залиште в формі ще на 15 хвилин.
6
Остиглий бісквіт перекладіть з форми на тарілку. Можете їсти відразу або використовувати для приготування інших десертів.

Схожі рецепти