Ідеальні сирники
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати ідеальні сирники, потрібно знати секрети. Дуже цікавим рецептом я розжилася у господині міні-готелі, коли ми відпочивали на морі. Ось мій рецепт на три-чотири порції. Спробуйте!
Щоб отримати ідеальні сирники, дуже важливо не затягнути тісто, не забити на його борошном. Тому перемішувати його потрібно акуратно, не раджу використовувати підручну техніку, Тип змішувача, хоча і можна, але тільки на стадії змішування і розтирання сиру. А ось борошно потрібно додавати поступово, делікатно помішуючи. Якщо вам здасться, що маса для сирників липка, то при обробленні намочіть руки і обваляйте кулька в борошні. Якщо додасте багато борошна, то ідеальні сирники будуть зовсім неідеальними. Цукора в рецепті багато, я кладу менше, але це справа смаку. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 600 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 100 грам (за смаком)
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
До сиру додати яйця, сіль і цукор. Перемішати.
Додати борошно, замісити тісто.
Тісто розділити на порції, скачати кульки і покласти їх в борошно.
На сковороду налити масло і розігріти.
Сформувати коржі і викласти на сковороду.
Смажити до золотистого кольору.