Ідеальні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні і пишні виходять завжди ці оладки. Дійсно ідеальні. За допомогою цього рецепта ви спече смачні оладки до сніданку для всієї родини. З варенням, зі сметаною, з медом - дуже смачно!
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати ідеальні оладки. Це зовсім просто, але головне - дотримуватися всіх правил цього простого рецепту. Щоб оладки були сирими всередині, смажити їх слід на невеликому вогні, трохи нижче середнього. Якщо помітили, що оладки НЕ прожарюються, періодично зменшуйте вогонь під сковородою. Ці оладки - ідеальне рішення для сімейного сніданку в вихідний день, їх можна подавати з чим завгодно: зі сметаною, з варенням, з медом. Кожен член сім'ї вибере сам, але оладки дійсно ідеальні, всім сподобаються.
- Кефір - 500 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка (або 0, 5 чайної ложки соди)
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 150-200 мілілітрів
Кефір підігрійте градусів до 30 і вилийте в миску.
Додайте цукор, звичайний і ванільний.
Додайте сіль і яйце, перемішайте.
Додаємо просіяне борошно і розпушувач або соду.
І швиденько вимішуємо тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок. Розмішайте відразу добре, тісто більше перемішувати не рекомендую.
Розігріваємо сковороду і наливаємо рослинне масло шаром близько 1 см. Смажити оладки будемо на вогні трохи менше середнього.
Столовою ложкою набираємо тісто, викладаємо на сковороду, формуючи оладки.
Оладки при смаженні збільшаться приблизно в два рази, тому викладайте їх на відстані один від одного.
Коли колір тесту знизу зміниться, стане золотистим, перевертаємо оладки .
Смажимо оладки і з іншого боку до бажаного ступеня золотистого. Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, воно вбере зайвий жир.