Рецепт Ідеальні оладки фото

Ідеальні оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні і пишні виходять завжди ці оладки. Дійсно ідеальні. За допомогою цього рецепта ви спече смачні оладки до сніданку для всієї родини. З варенням, зі сметаною, з медом - дуже смачно!

Опис приготування:

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати ідеальні оладки. Це зовсім просто, але головне - дотримуватися всіх правил цього простого рецепту. Щоб оладки були сирими всередині, смажити їх слід на невеликому вогні, трохи нижче середнього. Якщо помітили, що оладки НЕ прожарюються, періодично зменшуйте вогонь під сковородою. Ці оладки - ідеальне рішення для сімейного сніданку в вихідний день, їх можна подавати з чим завгодно: зі сметаною, з варенням, з медом. Кожен член сім'ї вибере сам, але оладки дійсно ідеальні, всім сподобаються.

  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка (або 0, 5 чайної ложки соди)
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 150-200 мілілітрів
ідеальні оладки - фото крок 1
Кефір підігрійте градусів до 30 і вилийте в миску.
ідеальні оладки - фото крок 2
Додайте цукор, звичайний і ванільний.
ідеальні оладки - фото крок 3
Додайте сіль і яйце, перемішайте.
ідеальні оладки - фото крок 4
Додаємо просіяне борошно і розпушувач або соду.
ідеальні оладки - фото крок 5
І швиденько вимішуємо тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок. Розмішайте відразу добре, тісто більше перемішувати не рекомендую.
ідеальні оладки - фото крок 6
Розігріваємо сковороду і наливаємо рослинне масло шаром близько 1 см. Смажити оладки будемо на вогні трохи менше середнього.
ідеальні оладки - фото крок 7
Столовою ложкою набираємо тісто, викладаємо на сковороду, формуючи оладки.
ідеальні оладки - фото крок 8
Оладки при смаженні збільшаться приблизно в два рази, тому викладайте їх на відстані один від одного.
ідеальні оладки - фото крок 9
Коли колір тесту знизу зміниться, стане золотистим, перевертаємо оладки .
ідеальні оладки - фото крок 10
Смажимо оладки і з іншого боку до бажаного ступеня золотистого. Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, воно вбере зайвий жир.

Схожі рецепти