Ідеальні млинці
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є рецепт своїх особистих ідеальних млинців з маленькими хитрощами. Я в свою чергу хочу поділитися своїми секретами приготування млинців з першого ідеального млинця!
Великий плюс млинців на молоці - це те, що вони будуть незрівнянно легкими і прямо повітряними, а також дуже тонкими. Читайте, як приготувати ідеальні млинці, і у вас в арсеналі буде ще один рецепт прекрасних млинців. Подавати їх можна як у вигляді десерту, так і у вигляді основного блюда, загорнувши в них курку з грибами, сир, сир із зеленню і часником і багато-багато іншого, Усе, що вам до душі!
- Молоко - 0, 5 L
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 300 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
1
Приготування дуже просте! Починаємо з того, що збиваємо яйця. Це зробимо міксером, щоб економити час. Далі вливаємо половину молока кімнатної температури і знову збиваємо.
2
Не обійтися без солі і цукру, знову збили. Просіяне борошно необхідно поступово всипати в наше майбутнє тісто.
3
Далі не забуваємо про молоці, відправляємо його до нашої суміші і знову перемішуємо до однорідності.
4
На завершення додаємо рослинне масло, можна вершкове, буде ще смачніше.
5
Розігріваємо сковороду, змащуємо маслом і беремося смажити наші ідеальні млинці!