Хрін з буряком по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Хрін з буряком - пропонуємо приготувати цю популярну приправу в домашніх умовах. Вона буде доречна на традиційних сімейних застіллях для м'яса, риби, і чого завгодно.
Хрін з буряком вже давно готують багато господинь. Зробити його нескладно, а смак, як завжди, відмінний. Якщо ви хочете спробувати це дуже корисне блюдо, то рецепт хрону з буряком вам допоможе. Просте і зрозуміле опис процесу готування, а також покрокові фотографії стануть запорукою вашого успіху на кухні. Готуйте з задоволенням!
- Хрін - 200-250 грам
- Буряк - 500 грам
- Оцет 6% - 70 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Очистіть варений буряк від шкірки.
3. Очистіть хрін від шкірки, наріжте шматочками і помістіть в чашу з блендром.
4. В ту ж чашу додайте кубики буряка, сіль, цукор і оцет.
5. Занурювальним блендером подрібніть все в однорідну суміш. Поставте хрін в холодильник на 3 годину.
Хрін по-домашньому готовий.
Хрін по-домашньому готовий.