Хрін з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Хрін з буряком - дуже смачна, ароматна і безумовно дуже корисна закуска-приправа. Дуже добре підходить до всіх м'ясних страв. Абсолютно незамінна, коли на столі є холодець.
Закуски-соуси-приправи з хроном дуже давно і міцно зайняли місце російською столі. Яке застілля обійдеться без заповітної баночки? Але просто хрін вже нудно. Часто хрін поєднують з різними добавками. Хрін з буряком вже давно готують багато господинь. Зробити його нескладно, а смак, як завжди відмінний. Якщо ви хочете спробувати це дуже корисне блюдо, то рецепт хрону з буряком вам допоможе. Просте і зрозуміле опис процесу готування, а також покрокові фотографії стануть запорукою вашого успіху на кухні. Готуйте з задоволенням!
- Корінь хрону - 200 грам
- Буряк - 100 грам
- Оцет 9% - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 200 мілілітрів
Почніть з маринаду. Для цього змішайте воду, сіль, цукор і оцет. Закип'ятити і дати охолонути.
Буряк вимити, очистити.
Хрін вимити, почистити.
Хрін потерти на дрібній тертці.
Буряк натерти на дрібній тертці.
Натерті буряк і хрін змішати, додати теплий маринад. Перемішати ще раз. Перекласти в банку, закрити кришкою. Коли маринад охолоне поставити банку в холодильник на добу. Після цього хрін готовий. Смачного!