Хрін з буряком на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Російська душа завжди вимагає яскравих вражень і гостроти смаку, тому хрін у нас - це не тільки незмінне доповнення до всіляких страв, але і відмінна закуска для святкового столу.
Уже й не знаю, чи варто говорити про всі переваги цього простого рецепту хрону з буряком на зиму, адже будь-який російська людина знає, наскільки ця приправа може поліпшити смак різних страв. І м'ясо, риба, і, звичайно ж, холодець стане яскравішим і пікантні з таким хріном, та куди б ви його не додали, блюдо він точно не зіпсує. А яка це чудова закуска, словами не описати, напевно, тому без такого хрена не обходиться у нас жодне застілля. Так що, дорогі мої любителі всього гострого і пекучого, тепер вам залишається тільки дізнатися, як приготувати хрін з буряком на зиму і приступити до справи, щоб у вас під рукою завжди була баночка ароматного хрону.
- Хрін коріння - 10-12 штуки
- Буряк - 1 штука
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка (з верхом)
- Сіль велика - 1 Чайна ложка