Рецепт Хрін на зиму без помідорів фото

Хрін на зиму без помідорів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Хрін
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Хрін чудово доповнює м'ясні страви. Як правило, його заготовляють з помідорами, буряком і лимоном. Сьогодні запропоную вам рецепт хрону з червоною смородиною. Поєднання вдале, спробуйте!

Опис приготування:

Сік смородини надає хріну приємний колір і легку кислинку. Аромат ягід, звичайно, не відчувається, так як запах хрону набагато сильніше. Але смак відрізняється від закуски приготовленої з буряком або з помідорами. Кількість інгредієнтів дано з розрахунку на банку обсягом 250 мл.

  • Хрін - 150 грам
  • Червона смородина - 150 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
хрін на зиму без помідорів - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти. Корінь хрону моєму і чистимо від шкірки.
хрін на зиму без помідорів - фото крок 2
У миску насипаємо сіль, цукор і додаємо оцет.
хрін на зиму без помідорів - фото крок 3
Додаємо сік з червоної смородини, проціджуємо його через сито і додаємо в миску.
хрін на зиму без помідорів - фото крок 4
На м'ясорубку одягаємо пакет. Хрін нарізаємо шматками і пропускаємо через м'ясорубку.
хрін на зиму без помідорів - фото крок 5
Висипаємо перемелений хрін в миску з соком смородини, цукром, сіллю і оцтом. Все перемішуємо.
хрін на зиму без помідорів - фото крок 6
Хрін з соком смородини кладемо в стерильну, суху банку і щільно закриваємо кришкою. Зберігаємо в холодильнику.

Схожі рецепти