Рецепт Хрін з яблуками на зиму фото

Хрін з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Хрін
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Літні
Заготовки , Гостре
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Найчастіше заготовляють хрін як добавка до помідорів або до спиртних напоїв. Я хочу запропонувати варіант цікавої намазки, яка має делікатний смак і готується в лічені хвилини.

Опис приготування:

З огляду на, що заготовка буде витрачатися в невеликих кількостях, її необхідно розкладати в тару малого обсягу. Існує варіант цієї ж заготовки, зберігання якої відбувається в морозильній камере.Обязательно спробуйте!

  • Корінь хрону - 50 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Оцет 9% - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
хрін з яблуками на зиму - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 2
Яблука очистіть від шкірки і насінної коробочки. Помістіть в скляну чашу і поставте в мікрохвильовку. На максимальній потужності 2 рази по 2 хвилини з інтервалом для перемішування проваріть яблука.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 3
Яблука повинні вийти м'якими, при натисканні легко розминатися.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 4
Корінь хрону вимийте, чистий, натріть на дрібній тертці.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 5
У чашу блендера перекладіть яблука, тертий корінь хрону, сіль, цукор і оцет.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 6
У пульсовом режимі пробийте до однорідного стану.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 7
Готову заготовку перекладіть в чисті баночки, укупорьте і зберігайте в прохолодному місці.
хрін з яблуками на зиму - фото крок 8
Із вказаної кількості інгредієнтів вийшла 1 баночка об'ємом 0, 2 L. Смачного!

Схожі рецепти