Хрін на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Розповім класичний рецепт хрону на зиму. Я завжди купувала, мій тато обожнює просто хрін. А виявляється його готувати дуже просто, а на городах він росте повсюдно як бур'ян! пора виправляти!
Розповім, як приготувати хрін на зиму. Chudnaya сніданок, улюблена багатьма чоловіками. Виявляється, можна до хріну додати тільки трохи солі, а можна додавати буряк або томатне пюре, тоді вийде той самий відомий рожевий хрін! Спробуйте, це просто!
- Хрін - 500 грам
- Буряк відварна - 150 грам (по бажанню)
- Сіль - За смаком
1. Корінці моєму і очищаємо від шкірки.
2. Прокручуємо пару раз через м'ясорубку. Щоб не сльозилися очі, зав'яжіть навколо "дула" м'ясорубки пакет. Або ж подрібніть хрін в блендері.
3. Буряк відварити, остудити і натираємо на дрібній тертці. Змішаємо з хріном, поки вам колір не сподобається. Готово!