Домашній хрін з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік не може уявити собі жодне гаряче блюдо без відповідного соусу. І він не задовольняється магазинними варіантами, а вимагає домашні заготовки. Ось, один з відмінних рецептів! Читайте!
Прочитайте про те, як приготувати домашній хрін з буряком. Він зможе зберігатися пару тижнів в холодильнику. Краще тримати його в скляній банці з щільною кришкою. Соус відмінно підійде для м'яса і картоплі. А пам'ятаєте, як в дитинстві ви просто намазували "чортівня" хліб? Цей варіант теж дуже смачний!
- Хрін - 200 грам
- Буряк - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Хрін ретельно почистіть.
Sveklu допомогу і чистий.
Потім хрін пропустіть через м'ясорубку, а буряк натріть на дрібній тертці.
Підготовлену чисту баночку заповніть наполовину хроном і буряком.
Також додайте сіль, цукор і оцет. Ретельно перемішайте. Банку закрутіть кришкою. Зберігайте хрін в холодильнику. Приємною дегустації!