Хліб в хлібопічці (простий і смачний)
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою хлібопічки можна спекти різні види хліба самим. Усе, що потрібно, це закинути продукти і виставити відповідний режим. Розповім, як приготувати хліб в хлібопічці (простий і смачний).
Хлебопечка дозволяє заощадити час і спекти смачні види хлібобулочних виробів, наприклад, французький хліб, житній або білий, інше. Цей хліб з'їдається швидше, ніж готується, тому рекомендую набирати продуктів на 2-3 замісу.
- Вода - 315 мілілітрів
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 7 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 945 грам
- Дріжджі - 10 грам
1
Підігрійте воду і влийте її в чашу, додайте оливкову олію, сіль і цукровий пісок.
2
Борошно заздалегідь просійте і насипте в чашу, не перемішується нічого, а зробіть невелике заглиблення по центру, щоб воно не вистачало до рідких інгредієнтів.
3
У поглиблення додайте дріжджі, встановіть чашу в хлібопічку і закрийте кришку.
4
Виберіть режим «Французький хліб» або «Французька випічка» і готуйте до закінчення програми.
5
Готовий хліб дістаньте з чаші і перекладіть на решітку для охолодження. Смачного!