Хліб на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Хліб на пиві готується по дуже простому рецептом. Не треба чекати, поки підніметься тісто. На все приготування аж до буханки на столі у вас піде годину або трохи більше. Спробуйте! Просто і смачно!
Хліб на пиві - світлий. Він - м'який, повітряний і чудово пахне спеціями. Готувати його - дуже легко. Тому обов'язково спробуйте приготувати хліб на пиві в домашніх умовах.
- Борошно - 2 3/4 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Орегано сушений - 1/4 чайних ложки (душа)
- Кріп сушений - 1/4 чайних ложки
- Чебрець сушений - 1/4 чайних ложки
- Пиво - 330 мілілітрів
1. У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти - борошно, розпушувач, сіль, спеції. Потім додайте пиво.
2. Заважайте до тих пір, поки тісто повністю не стане "мокрим" .
3. Форму для запікання хліба (цеглинка) застелите пергаментним папером. У форму влийте тісто. Випікайте хліб на пиві в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 40-50 хвилин.
4. Хліб на пиві готовий! Злегка остудіть і подавайте! Смачного!