Хе з оселедця по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Selёdka на корейській мові - це неймовірно смачна закуска. Ніжні шматочки слабосоленої оселедця в гострому цибульному маринаді. Підійде як для буденного вечері, так і для святкового. Спробуйте!
Хе з оселедця по-корейськи - дуже смачна і недорога закуска. Pikantnaya, гостра і низькокалорійна! Готується просто і швидко, варто тільки трохи витратити часу на оброблення риби, але результат приємно порадує! Сьогодні я вам розповім, як приготувати Хе з оселедця по-корейськи.
- Оселедець - 1 штука (свежемороженная)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оцет - 75 мілілітрів
- Соєвий соус - 20 мілілітрів
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Червоний перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Оселедець розморозити, промийте, зробіть філе.
Оселедець наріжте порційними шматочками, залийте оцтом.
Поставте гніт і залиште на 20-30 хвилин.
Моркву натріть на тертці по-корейськи. Цибуля наріжте півкільцями.
Часник пропустіть через прес.
З оселедця злийте половину оцту. Можете злити весь оцет, поділіть його на дві частини, одну частину вилийте назад в оселедець, інша частина оцту нам не потрібна.
У оселедець додайте цибулю.
Потім сіль, цукор і часник.
Додайте соєвий соус і масло.
Добре посипте меленим коріандром і червоним перцем.
Добре перемішайте.
Додайте моркву.
Ще раз все перемішайте.
Поставте гніт і відправте на 24 години в холодильник.
Оселедець виходить дуже щільна і гостра.
Хе з оселедця по-корейськи готове.
Смачного!
Смачного!