Рецепт Хе з баклажанів фото

Хе з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 12 г. 0 хв.

Дуже смачна гостра закуска-салат з баклажанів, яку можна подавати до страв з м'яса або риби. Баклажани, приготовані за цим рецептом, виходять особливо смачними. Спробуйте, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Дуже смачна закуска-салат - хе з баклажанів. Гостре і ароматне, це блюдо відмінно підходить на кожен день і цілком доречно на святковому столі. Мої гості такої страви завжди раді! А приготувати хе з баклажанів дуже просто, я все докладно написав у цьому рецепті. Так що готуйте і насолоджуйтеся результатом!

  • Баклажан - 4 штуки (невеликих)
  • Перець болгарський - 2 штуки (краще різного кольору)
  • Морква - 1 штука(1 велика або 2 маленьких)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3- зубчики
  • Винний або яблучний оцет - 2-3 Ст. Ложок (за смаком, якомога більше)
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Перець червоний гострий мелений - 2 щіпки
  • Koriandr - 1-2 чайних ложок (насіння)
  • Насіння кунжуту - 1-2 чайних ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Зелень кропу, петрушки - 20 грам
хе з баклажанів - фото крок 1
Баклажани нарізаємо тонкими смужками. Засипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо на кілька годин. Можна залишити на всю ніч в холодильнику.
хе з баклажанів - фото крок 2
Баклажани пустять сік, віджимаємо його.
хе з баклажанів - фото крок 3
Потім на добре розігрітій сковороді на рослинному маслі обсмажуємо баклажани невеликими порціями.
хе з баклажанів - фото крок 4
Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Додаємо подрібнений часник і дрібку солі. Потім потрібно пом'яти, нехай пустить сік.
хе з баклажанів - фото крок 5
Перець, цибулю і моркву чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Додаємо подрібнену зелень, кунжут, подрібнений коріандр, гострий і чорний перець, мідь.
хе з баклажанів - фото крок 6
Слідом нужон додати баклажани і оцет. Оцет додавайте до смаку: комусь подобається більше кислоти, кому-то - поменше. Всі разом потрібно добре перемішати і поставити на добу в холодильник.

Схожі рецепти