Рецепт Хачапурі без дріжджів фото

Хачапурі без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Сир
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка

Хачапурі вже давно стали по справжньому "народної" їжею. Їх запросто можна придбати в будь-якому куточку міста, а ще цікавіше навчиться готувати самостійно. Пропоную простий рецепт.

Як в домашніх умовах приготувати хачапурі без дріжджів? Неймовірно легко і просто, головне слідувати покроковому рецептом приготування і все у вас вийде. Хачапурі подаються до столу гарячими або теплими, якщо хочете можете приготувати до них свій улюблений соус. Вдалого приготування!

  • Кефір - 0, 5 L
  • Борошно - 4 склянки
  • Маргарин - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сир осетинський - 0, 5 кілограма
  • Яйце - 1 штука
хачапурі без дріжджів - фото крок 1
Соду гасимо оцтом. Кефір, соду, сіль ретельно розмішуємо в мисці і додаємо борошно. Замішуємо м'яке, еластичне тісто.
хачапурі без дріжджів - фото крок 2
Потім розгортає тісто у велику корж, розмазує по ній маргарин.
хачапурі без дріжджів - фото крок 3
Звертаємо з тіста рулет, залишаємо його на холоді на 1 час.
хачапурі без дріжджів - фото крок 4
Для начинки натріть сир на тертці і змішайте його з яйцем.
хачапурі без дріжджів - фото крок 5
Від тесту відріжте невеликий шматок розміром з кулак. Розкачайте його на столі, а в центр викладіть начинку.
хачапурі без дріжджів - фото крок 6
Звертаємо тісто в конвертик.
хачапурі без дріжджів - фото крок 7
Обсмажуємо хачапурі на сковороді (без масла) з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної.
Смачного!

Схожі рецепти