Рецепт Гуляш з качки фото

Гуляш з качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Що може бути ситніше, ніж гуляш з качки в домашніх умовах? Ця страва була популярною ще на Русі, а сучасні господині його готують зазвичай на святковий стіл.

Опис приготування:

Готовність качки перевіряється так: м'ясо повинно добре відходити від кістки. Рецепт цієї страви елементарний, головна уязик - правильно нарубати качку на частини, обсмажити і гарненько протушкувати. За смаком можна додати будь-які приправи і овочі.

  • Качка - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Сіль, лавровий лист, перець - За смаком
гуляш з качки - фото крок 1
1. Починаємо приготування з вельми кропіткої роботи…Качку слід обробити на середні шматочки. Іноді я мариную м'ясо в майонезі перед відправкою на сковороду, але це по вашим смаковим уподобанням.
гуляш з качки - фото крок 2
2. Шаткуємо цибулю і моркву досить дрібно. Морква можна натерти на середній терці. Відправляємо все смажиться на сковороду або краще в казан.
гуляш з качки - фото крок 3
3. Як тільки овочі почнуть купувати злегка золотистий колір, відправляємо до них м'ясо і обсмажуємо його з обох сторін.
гуляш з качки - фото крок 4
4. Заливаємо водою, НЕ бульйоном! Краще готувати гуляш з качки в домашніх умовах в ємності з товстим дном.
гуляш з качки - фото крок 5
5. Накриваємо кришкою і тушкуємо його близько години. Качку слід тільки пробувати, оскільки її м'ясо специфічне і вимагає особливої ​​обробки. Я зазвичай тушу качку близько двох годин на дуже слабкому вогні.

Схожі рецепти