Рецепт Гуляш для дитини фото

Гуляш для дитини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яловичина , Телятина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ваша дитина часто просить приготувати йому страви"як в дитячому садку" ? Перед вами рецепт одного з таких страв - gulyasha. Приготувати гуляш для дитини зовсім нескладно, рецепт дуже простий.

Опис приготування:

М'яке і соковите м'ясо з густою підливою і з картопляним пюре ... Ви пам'ятаєте таке блюдо зі свого дитинства? Досить часто в садку дають саме такий гуляш і багато діток потім просять вдома приготувати його. Рецепт гуляшу для вашої дитини дуже простий, інгредієнтів вам знадобиться мінімум. Вам слід брати нежирне м'ясо і не класти в блюдо ті спеції, які традиційно використовуються при приготуванні класичного гуляшу. Всі процеси докладно описані в цьому рецепті. Смачного!

  • Яловичина або телятина - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
гуляш для дитини - фото крок 1
Для дитячого гуляшу краще брати нежирне м'ясо. Моєму його і нарізаємо невеликими шматочками.
гуляш для дитини - фото крок 2
Чистимо і нарізаємо цибулю.
гуляш для дитини - фото крок 3
На розігрітій олії злегка обсмажуємо цибулю.
гуляш для дитини - фото крок 4
Потім додаємо до цибулі м'ясо і обсмажуємо все разом до повного випаровування рідини.
гуляш для дитини - фото крок 5
Коли м'ясо почне злегка підрум'янюватися, доливаємо приблизно стакан води, закриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні практично до готовності. Коли м'ясо буде майже готове, солимо і перчимо його.
гуляш для дитини - фото крок 6
В 100 мл води розводимо томатну пасту, потім додаємо борошно і ретельно все перемішуємо, щоб не було грудочок. Потім доливаємо ще води, щоб вийшов повний стакан соусу.
гуляш для дитини - фото крок 7
Заливаємо соус в сковороду з м'ясом, при цьому помішувати до загустіння підливи. Додаємо лавровий лист, даємо гуляшу покипіти хвилин 7-8 і прибираємо з плити.

Схожі рецепти