Гуляш для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Ваша дитина часто просить приготувати йому страви "як в дитячому садку"? Перед вами рецепт одного з таких страв - gulyasha. Приготувати гуляш для дитини зовсім нескладно, рецепт дуже простий.
М'яке і соковите м'ясо з густою підливою і з картопляним пюре ... Ви пам'ятаєте таке блюдо зі свого дитинства? Досить часто в садку дають саме такий гуляш і багато діток потім просять вдома приготувати його. Рецепт гуляшу для вашої дитини дуже простий, інгредієнтів вам знадобиться мінімум. Вам слід брати нежирне м'ясо і не класти в блюдо ті спеції, які традиційно використовуються при приготуванні класичного гуляшу. Всі процеси докладно описані в цьому рецепті. Смачного!
- Яловичина або телятина - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Для дитячого гуляшу краще брати нежирне м'ясо. Моєму його і нарізаємо невеликими шматочками.
Чистимо і нарізаємо цибулю.
На розігрітій олії злегка обсмажуємо цибулю.
Потім додаємо до цибулі м'ясо і обсмажуємо все разом до повного випаровування рідини.
Коли м'ясо почне злегка підрум'янюватися, доливаємо приблизно стакан води, закриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні практично до готовності. Коли м'ясо буде майже готове, солимо і перчимо його.
В 100 мл води розводимо томатну пасту, потім додаємо борошно і ретельно все перемішуємо, щоб не було грудочок. Потім доливаємо ще води, щоб вийшов повний стакан соусу.
Заливаємо соус в сковороду з м'ясом, при цьому помішувати до загустіння підливи. Додаємо лавровий лист, даємо гуляшу покипіти хвилин 7-8 і прибираємо з плити.