Грудка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть курку і стежте за своїм харчуванням і не знаєте, як приготувати грудку в духовці по-новому? Сьогодні я розповім вам простий рецепт з цікавою технологією. Буде дуже просто і смачно
Куряча грудка, приготована за цим рецептом, не зможе залишити байдужим нікого. Вона готується дуже просто і підійде до будь-якого гарніру. До речі, можна подавати її з соусом із сметани і часничку, з гарніром з овочів або картоплі. Прекрасно виглядає на обідньому столі
- Вершкове масло - 50-80 грам
- Куряче філе - 3 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Зелень, лимон - За смаком
Починаємо приготування з того, що розігріваємо духовку до 200 градусів. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом.
Тепер змащуємо папір для випікання маслом і викладаємо її на дно форми.
Курячі грудки промиваємо під водою, солимо і перчимо до смаку з двох сторін.
Викладаємо грудки на пергамент і накриваємо зверху другим шаром паперу для випікання.
Випікаємо протягом 30-40 хвилин, потім дістаємо куряче філе і охолоджуємо
Прикрашаємо філе зеленню і лимоном і подаємо до столу. Смачного!