Грінки з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любіть хрустку італійську брускетту? тоді дивіться, як приготувати грінки з помідорами і сиром "фета" . Дуже проста і апетитна закуска для будь-якого прийому їжі і для частування гостей.
Якщо вам подобається поєднання часнику з помідорами, то можна пропустити через прес пару зубчиків часнику і нанести його на теплий хліб, а тільки потім покласти сир.
Тут передбачається подача грінок холодними, але їх завжди можна запекти в духовці разом з начинкою.
- Кнопка - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Базилік - 1 пучок
- Сир "фета" - 100 грам
- Бальзамічний соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Помідори і базилік вимийте і висушіть, дрібно наріжте, цибулю очистіть і подрібніть. Все перемішайте, додайте олію, соус, сіль і перець.
Батон наріжте шматочками товщиною близько 2 см. Тепер шматочки хліба треба підсмажити до золотистої скоринки на сковороді або грилі без масла.
Поки хліб ще теплий, намажте на одну сторону сир, подрібнивши його. А на сир викладіть овочеву начинку. Смачного!