Грецька запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом грецької запіканки. Це смачне блюдо з найпростіших продуктів. Воно готується просто, практично без вашої участі. Виходить ароматно, яскраво і ситно!
Докладніше, як приготувати грецьку запіканку, я розповім нижче. Сир можна замінити на тофу, тоді блюдо вийде веганським. Перед подачею запіканку можна посипати свіжою зеленню.
- Баклажан - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сир - 100 грам
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте кубиками баклажан, картопля і перець.
Додайте дрібно порубаний часник, орегано, сіль і масло. Перемішайте і запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Сир наріжте дрібними кубиками, помідори скибочками середнього розміру.
Через півгодини додайте помідори і сир до інших овочів. Запікайте ще півгодини.
Грецька запіканка готова, смачного!