Гречано-курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Практично кожного тижня ми варимо гречку на обід або на вечерю, і навіть не завжди встигаємо її з'їдати. Пропоную використовувати гречку з розумом, додавши до неї курячий фарш і приготувавши смачні котлети.
Дізнайтеся, як приготувати гречано-курячі котлети. Запевняю, що цей рецепт стане одним з ваших улюблених. Використовуйте ніжне куряче м'ясо, адже саме його поєднання з гречкою робить блюдо таким м'яким і ніжним. На гарнір можна відварити картоплю або спагетті. Хай щастить!
- Куряча грудка - 900 грам
- Гречка - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 За смаком (кріп або петрушка)
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Яйце - 1 штука
Курячі грудки промийте і просушіть. Очистіть цибулю і часник. Зелень також промийте.
У киплячій підсоленій воді зваріть гречку до готовності.
Пропускаємо через м'ясорубку курку, цибуля, часник і зелень. З'єднуємо фарш з гречкою, яйцем і спеціями. Перемішуємо і ставимо в холодильник на 10 хвилин.
Формуємо з фаршу котлетки.
Обсмажуємо котлети на олії до золотистого кольору з усіх боків. Смачного!