Гречаний суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Гречаний суп зі свининою - традиційне в нашій родині обідню страву. Суп виходить дуже наваристим, ситним і ароматним. До столу подається з чорним хлібом і сметаною (по бажанню). Спробуйте!
Нічого особливого, просто класичний рецепт приготування гречаного супу зі свининою. Спеції можна додавати будь-які, які вам подобаються, суп вийде тільки ароматні. Готову страву подається до столу з чорним хлібом і сметаною (по бажанню). Вдалого приготування!
- Свинина - 250 грам
- Картопля - 7 штук
- Гречка - 100 грам
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Петрушка і кріп - За смаком
Свинину промийте, помістіть в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть ще 5 хвилин. Потім злийте воду, м'ясо трохи остудіть і поріжте шматочками. Знову заливаємо м'ясо водою, варимо ще 15 хвилин.
Картопля промийте, очистіть і поріжте кубиками. Болгарський перець наріжте дрібно, гречку промийте.
Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі до золотистого кольору.
Кладемо в м'ясний бульйон картоплю і гречку. Також додаємо лавровий лист, спеції, перець і сіль. Коли картопля звариться, додайте болгарський перець, зажарку і подрібнену зелень. Варимо ще 5 хвилин.
Смачного!