Гороховий суп з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Горох, як і всі бобові, дуже корисний для нашого організму. У ньому міститься цілий набір всіляких вітамінів і мінералів. Так що суп з нього виходить не тільки смачний, але і корисний.
Простий і смачний суп. Зваріть в бульйоні горох. Додайте злегка обсмажені цибулю з морквою, порізану картоплю. Коли він буде готовий, додайте сіль, перець і шматочки шинки. Проваріть ще пару хвилин, додайте зелень і маслини і приберіть з вогню. Смачного!
- Шинка - 150 грам
- Курячий бульйон - 2, 5 L
- Горох - 1, 5 склянки
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Маслини - 15 штук
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Горох промийте і замочіть на кілька годин.
Приготуйте бульйон, киньте в нього горох і варіть до майже повної готовності гороху.
Подрібнену цибулю і терту моркву трохи протушкувати на олії і відправте в суп.
Потім покладіть порізану картоплю. Варіть суп до готовності картоплі.
В кінці додайте сіль, перець і шматочки шинки. Проваріть ще пару хвилин, додайте зелень і маслини і залиште з вогню. Суп готовий.