Гороховий суп з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Багато господині додають в гороховий суп картопля, я не виключення. Мені здається суп з картоплею має більш ніжний смак.
Картоплю можна розварити також сильно, як і горох, тоді ви отримаєте дуже густий і смачний суп. Кількість води і гороху можна регулювати на свій смак.
- Вода - 1 літр
- Горох - 150 грам
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Приготуємо продукти для горохового супу.
2. Доведіть воду для супу до кипіння, посоліть і киньте підготовлений горох. Щоб підготувати його для варіння, замочіть в теплій воді на 30 хвилин. Промийте під проточною. Видаліть зіпсовані або чорні зерна. Варіть горох до м'якості.
3. Поріжте овочі довільно для засмажкою.
4. Обсмажте на повільному вогні до золотого кольору.
5. Поріжте картопля не крупно.
6. Коли горох буде повністю готовий, введіть картопля і проваріть до готовності.
7. Порубати дрібно кріп.
8. Готовий суп заправте овочами, влийте жир від смаження, додайте кріп. Доведіть до кипіння і вимикайте. Суп готовий!