Рецепт Гороховий суп-пюре з м'ясом фото

Гороховий суп-пюре з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб приготувати смачний гороховий суп-пюре нам знадобиться якісний жовтий сушених горох, м'ясо на кістці або м'якоть для бульйону і свіжі овочі. Подати суп можна з дрібно нарізаним кропом і сметаною. Також знадобиться погружной блендер для додання супу пюреобразного стану.

Опис приготування:

Зварити смачний гороховий суп-пюре можна як в каструлі на плиті, так і в мультиварці, процес приготування відрізняться НЕ буде. У супі немає засмажкою, всі овочі варяться на повільному вогні. Якщо м'ясо на кістці або цілим шматком, то не забудьте витягнути кісточки і порізати м'ясо порційно. Хай щастить!

  • Вода - 3 L
  • Горох - 2 склянки
  • Телячі ребра - 3-4 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Крем - За смаком
гороховий суп-пюре з м'ясом - фото крок 1
1. Приготуйте для супу необхідні продукти. Ретельно вимийте м'ясо. Горох переберіть від зіпсованих зерен і гарненько промийте до чистої води, а краще замочити його в холодній воді на 20-30 хвилин. Не поспішайте чистити овочі, вони знадобиться не скоро.
гороховий суп-пюре з м'ясом - фото крок 2
2. Чистий промитий горох складіть в каструлю. Туди ж м'ясо, посоліть і залийте холодною водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 1 час. Піну знімайте, помішуйте.
гороховий суп-пюре з м'ясом - фото крок 3
3. Через годину очистіть овочі, вимийте і крупно поріжте шматочками, додайте їх в суп і варіть ще 30 хвилин суп.
гороховий суп-пюре з м'ясом - фото крок 4
4. З готового супу дістаньте ребра, зніміть їх з кісточок. Сам же суп пюріруйте за допомогою погружного блендера до стану пюре. Грудочок бути не повинно.
гороховий суп-пюре з м'ясом - фото крок 5
5. Суп-пюре готовий. Поверніть м'ясо в суп.
гороховий суп-пюре з м'ясом - фото крок 6
6. Подайте суп зі шматочком м'яса, сметаною і свіжим кропом. Перець за бажанням. Приємного!

Схожі рецепти