Гороховий суп-пюре з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачний гороховий суп-пюре нам знадобиться якісний жовтий сушених горох, м'ясо на кістці або м'якоть для бульйону і свіжі овочі. Подати суп можна з дрібно нарізаним кропом і сметаною. Також знадобиться погружной блендер для додання супу пюреобразного стану.
Зварити смачний гороховий суп-пюре можна як в каструлі на плиті, так і в мультиварці, процес приготування відрізняться НЕ буде. У супі немає засмажкою, всі овочі варяться на повільному вогні. Якщо м'ясо на кістці або цілим шматком, то не забудьте витягнути кісточки і порізати м'ясо порційно. Хай щастить!
- Вода - 3 L
- Горох - 2 склянки
- Телячі ребра - 3-4 штук
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп - За смаком
- Крем - За смаком
1. Приготуйте для супу необхідні продукти. Ретельно вимийте м'ясо. Горох переберіть від зіпсованих зерен і гарненько промийте до чистої води, а краще замочити його в холодній воді на 20-30 хвилин. Не поспішайте чистити овочі, вони знадобиться не скоро.
2. Чистий промитий горох складіть в каструлю. Туди ж м'ясо, посоліть і залийте холодною водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 1 час. Піну знімайте, помішуйте.
3. Через годину очистіть овочі, вимийте і крупно поріжте шматочками, додайте їх в суп і варіть ще 30 хвилин суп.
4. З готового супу дістаньте ребра, зніміть їх з кісточок. Сам же суп пюріруйте за допомогою погружного блендера до стану пюре. Грудочок бути не повинно.
5. Суп-пюре готовий. Поверніть м'ясо в суп.
6. Подайте суп зі шматочком м'яса, сметаною і свіжим кропом. Перець за бажанням. Приємного!