Рецепт Гороховий суп-пюре з сухариками фото

Гороховий суп-пюре з сухариками
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
Овочі , Бобові , Горох , Сухарики
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для всієї сім'ї приготуйте апетитний, ситний і дуже ароматний гороховий суп-пюре з сухариками в домашніх умовах. Густий і насичений, він прекрасно підійде для повноцінного обіду.

Опис приготування:

Цей варіант, як приготувати гороховий суп-пюре з сухариками, передбачає швидку варіння гороху в скороварці. Якщо техніки під рукою у вас не виявилося, попередньо замочіть горох на ніч, а потім варіть на середньому вогні до готовності. Використовувати можна як жовтий, так і зелений горох.

  • Шинка - 400 грам (або копченості за смаком)
  • Кісточка для супу - 1 штука
  • Порей - 1 штука
  • Лавровий лист - 1-3 штук
  • Чебрець - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Гвоздика - 1 щіпка
  • Горох - 400 грам
  • Сухарики - За смаком
  • Сіль - За смаком
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 1
1. Ось такий яскравий і смачний набір інгредієнтів потрібно для приготування горохового супу-пюре з сухариками.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 2
2. Для початку поставте варитися горох з кісточкою.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 3
3. Потім очистіть і подрібніть овочі. Коли всі інгредієнти будуть підготовлені, процес буде йти набагато швидше.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 4
4. У невеликій кількості масла обсмажте порей з чебрецем і лавровим листочком. Коли цибуля стане прозорою, додайте все в каструлю з горохом.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 5
5. Додайте на сковороду ще трохи олії, Відведіть туди спочатку подрібнений ріпчаста цибуля, а через пару хвилин - селера і моркву. Також можна використовувати солодкий перець.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 6
6. Коли горох як слід проварити і став м'яким, додайте в каструлю обсмажені овочі.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 7
7. Акуратно дістаньте з бульйону кісточку. Додайте за смаком сіль, перець, гвоздику.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 8
8. Варіть на повільному вогні. Подрібніть трохи свіжої зелені, додайте її в суп.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 9
9. За допомогою погружного блендера подрібніть суп до стану пюре. Якщо техніки під рукою немає, можна використовувати толкушку для картоплі, проте консистенція буде трохи інший.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 10
10. Знову відправте каструлю на вогонь, додайте подрібнену шинку. Доведіть до кипіння - і відразу зніміть з вогню. Сухарики можна використовувати домашнього приготування (приправивши їх часником або спеціями, наприклад) або покупні.
гороховий суп-пюре з сухариками - фото крок 11
11. Гороховий суп-пюре з сухариками в домашніх умовах подавати до столу потрібно гарячим, посипавши дрібкою свіжої зелені.
Смачного!

Схожі рецепти