Рецепт Горохова каша-пюре фото

Горохова каша-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри, Пюре, Каші

У моїй родині дуже люблять горох: і горохові супчики, і горохове пюре. Особливо пюре. А мені дуже подобається його готувати, це ж просто і ситно. Якщо не пробували, то обов'язково приготуйте.

Ділюся дуже простим рецептом, як приготувати горохову кашу-пюре. Готується дуже просто, а виходить кашка дуже ситна і ароматна. Це найпростіший варіант приготування. Іноді я можу засмажити цибулю і моркву, додати їх ближче до кінця варіння. Так виходить ще смачніше. Подавайте таку кашу як гарнір з котлетами або м'ясними стравами.

  • Горох - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
1
Попередньо замочіть горох мінімум на дві години. А ще краще - на ніч.
2
Залийте горох водою і поставте його варитися на вогонь.
3
Вогонь робіть якомога менше. Через 20 хвилин можна посолити горох.
4
Час варіння строго індивідуально. Чим довше горох був у воді (zamochen), тим швидше він звариться. Як тільки він починає розвалюватися, значить, він готовий.
5
Розтлумачте кашу і додайте шматочок вершкового масла.
6
Смачного!

Схожі рецепти