Горіховий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям солодкого! Сьогодні я розповім, як приготувати смачний горіхово-медовий бісквіт. Пиріг приготується швидко, а результат вас приємно здивує. Приступаємо до приготування!
Тепер ви знаєте відмінний рецепт приготування горіхового бісквіту з медом. Можна швидко приготувати крем із згущеного молока і змастити коржі, тоді у вас вийде швидкий тортик. Горіхові коржики відмінно підійдуть до чаю і кави Дерзайте!
- Цукор - 200 грам
- Мед - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 200 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
1
Рубаємо ножем волоські горіхи. Яйця збиваємо з рідким медом в пишну піну. Для цього можна скористатися допомогою міксера.
2
Потім додаємо в тісто рубані горіхи і просіяне борошно. Акуратно все перемішуємо до однорідності тесту.
3
Заливаємо тісто у форму для випікання. Печемо в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів протягом 35-50 хвилин.
4
Остужаем бісквіт і подаємо до столу, або готуємо крем і формуємо тортик. Горіховий бісквіт готовий, смачного!