Рецепт Горіховий бісквіт фото

Горіховий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Привіт всім любителям солодкого! Сьогодні я розповім, як приготувати смачний горіхово-медовий бісквіт. Пиріг приготується швидко, а результат вас приємно здивує. Приступаємо до приготування!

Опис приготування:

Тепер ви знаєте відмінний рецепт приготування горіхового бісквіту з медом. Можна швидко приготувати крем із згущеного молока і змастити коржі, тоді у вас вийде швидкий тортик. Горіхові коржики відмінно підійдуть до чаю і кави Дерзайте!

  • Цукор - 200 грам
  • Мед - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 200 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
1
Рубаємо ножем волоські горіхи. Яйця збиваємо з рідким медом в пишну піну. Для цього можна скористатися допомогою міксера.
2
Потім додаємо в тісто рубані горіхи і просіяне борошно. Акуратно все перемішуємо до однорідності тесту.
3
Заливаємо тісто у форму для випікання. Печемо в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів протягом 35-50 хвилин.
4
Остужаем бісквіт і подаємо до столу, або готуємо крем і формуємо тортик. Горіховий бісквіт готовий, смачного!

Схожі рецепти