Голубці з молодої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите голубці? Спробуйте приготувати їх з молодої капусти в соусі: так вони виходять ще ніжніше і пікантні.
Голубці виходять неймовірно смачними, ніжними і пікантними. Начинка може бути різною: овочі, рис з овочами, рис з м'ясом, чисті м'ясні і т.Д. Готуються такі голубці з молодої капусти ще швидше звичайних.
- Молода капуста - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Мал - 100 грам
- Томатна паста - 40 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля пориста - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Борошно - За смаком
1. Співвідношення продуктів підбирайте самі. За даним рецептом виходить близько 12 голубців. Капустяні листи довго відварювати не потрібно: помістіть їх в окріп буквально на одну хвилину. Заздалегідь відваріть до напівготовності рис.
2. Змішуємо фарш з рисом до стану однорідної маси. Робити це потрібно руками або за допомогою підручних столових приборів.
3. Додайте у фарш близько 150 мл. Води або бульйону, що залишився після капусти. Це потрібно для того, щоб фарш вийшов соковитим. Посоліть його і приправте за смаком.
4. У капусті видаляємо серцевину, опускаємо її в окріп цілком (або окремо кожен лист), знімаємо листи. Тепер в кожен з них будемо загортати нашу начинку.
5. Кожен голубець загортаємо "конвертиком" .
6. Потім обвалюють їх у борошні і відправляємо смажитися на сковороду.
7. Обсмажуємо з усіх боків до рум'яного кольору, після чого викладаємо в сотейник.
8. Sinkule цибулю, цибуля пориста, морква і часник, обсмажуємо все до готовності. У самому кінці додаємо томатну пасту, заливаємо водою. Тушкуємо близько двох хвилин, після чого заливаємо отриманим соусом голубці.
9. Приготувати соус можна і з грибами (я часто так роблю, вони доповнюють смак голубців). Подаємо голубці з молодої капусти в гарячому вигляді разом з соусом і зеленню.