Рецепт «гніздо» фото

«гніздо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Картопля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Сьогодні познайомлю вас з одним простим, але смачним блюдом під назвою «Гніздо» і розповім як приготувати. Ця страва може бути і гарячим другою стравою, і zakuskoy. Дивіться і готуйте!

Опис приготування:

Існує багато різних страв з такою назвою, наприклад, всілякі салати і другі страви з макаронів. Я ж приготувала «гнізда» з картопляного пюре, блюдо дуже ефектно виглядає на столі і прикрасить навіть святковий стіл.

  • Картопля - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Пармезан - 30 грам
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Гриби білі сушені - 20 грам
  • Бекон - 50 грам
  • Горіхи волоські подрібнені - 20 грам
  • Мускатний горіх мелений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
& Quot; гніздо
Сушені білі гриби замочіть у воді, потім відваріть, штам, остудіть і наріжте кубиками. Відваріть картоплю «в мундирі» протягом 30 хвилин в киплячій воді, потім почистіть і зробіть пюре. У пюре додайте вершкове масло, тертий пармезан, сіль, мелений мускатний горіх і яйце.
& Quot; гніздо
Все ретельно перемішайте.
& Quot; гніздо
Деко накрийте пергаментним папером або можна скористатися силіконовим килимком. Покладіть картопляне пюре в кондитерський мішок з насадкою-зіркою, починаючи від центру, рухом по спіралі, сформуйте «гнізда».
& Quot; гніздо
Поставте деко в духовку, нагріту до 200 градусів і випікайте протягом 20-ти хвилин до золотистого кольору.
& Quot; гніздо
Приготуйте начинку: на сковороді в оливковій олії обсмажте зубчик часнику, додайте гриби і тушкуйте протягом 5-ти хвилин.
& Quot; гніздо
Потім додайте бекон, нарізаний кубиками, і готуйте все разом ще 5 хвилин, потім видаліть часник і посоліть.
& Quot; гніздо
Готові гарячі картопляні гнізда заповніть начинкою і подавайте на стіл, посипавши подрібненими волоськими горіхами.

Схожі рецепти