Гнізда з макаронів на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Є такі спеціальні макаронні вироби у вигляді гнізд, їх часто готують з начинкою з фаршу, але це зовсім не єдиний варіант, як приготувати гнізда з макаронів на сковороді. Спробуйте самі!
Якщо не знайшли гнізда, використовуйте вермішель або спагетті, тільки розламавши їх на шматочки. Ви можете приготувати тільки одні макарони або зробити соус з макаронів, з фаршу. Подавайте блюдо відразу після приготування. Ви можете використовувати його в якості гарніру або самостійного блюда.
- Гнізда - 240 грам
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Томати - 2 штуки
- Курячий бульйон - 2 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1. У сковороду налийте олію і розігрійте його, викладіть макарони на розігріту поверхню.
2. Обсмажте макарони з двох сторін до рум'яної скоринки, перекладіть в тарілку.
3. Наріжте кубиками цибулю і томати, викладіть спершу цибулю, готуйте його 3-5 хвилин, а потім додайте томати, тушкуйте ще 2-4 хвилини.
4. Влийте в сковороду бульйон, посоліть і поперчіть за смаком.
5. Після закипання бульйону викладіть в нього раніше обсмажені макарони.
6. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте макарони 5 хвилин, потім відкрийте кришку і переверніть макарони, готуйте під кришкою ще кілька хвилин.
7. Вимкніть вогонь і залиште сковороду з макаронами на 5 хвилин. Подавайте їх гарячими, смачного!