Рецепт Гливи, тушковані з картоплею фото

Гливи, тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найшвидший і зручний спосіб приготування грибів глив - згасити їх разом з картоплею та морквою на сковороді. Виходить надзвичайно смачно і ситно. Додатково можна додати сметани!

Опис приготування:

Приготуємо гливи, тушковані з картоплею в домашніх умовах. Оскільки гливи і морква виділяють багато соку, страва не смажиться, а гаситься, що надає йому особливого смаку і апетитний вигляд. Якщо бажаєте, можна додати трохи сметани, але це на любителя. Вдалого приготування!

  • Гливи - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
гливи, тушковані з картоплею - фото крок 1
Гливи промиваємо та нарізаємо пластинками.
гливи, тушковані з картоплею - фото крок 2
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо шматочками.
гливи, тушковані з картоплею - фото крок 3
Трьом на крупній тертці моркву.
гливи, тушковані з картоплею - фото крок 4
Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо в маслі картопля (приблизно 3-4 хвилини). Додаємо гриби і морква. Робимо помірний вогонь, тушкуємо блюдо під кришкою до м'якості картоплі. Солимо до смаку.
гливи, тушковані з картоплею - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти