Глазур на торт
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами варіантом, як приготувати глазур на торт. Він дуже простий. Необхідно всього лише 4 інгредієнта - ви отримаєте універсальну глазур для торта, тістечок і будь-яких інших десертів.
Така глазур - це просто знахідка для любителів шоколаду. Я зазвичай її використовую на бісквітний торт, колір виходить насиченим, текстури -
Глянсовою і блискучою. Спробуйте приготувати шоколадну глазур за моїм рецептом, я впевнена, вам захочеться її готувати знову і знову. Порадуйте своїх рідних і близьких красивим десертом.
- Цукрова пудра - 200 грам
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Інвертний сироп - 1 Чайна ложка (можна замінити медом)
Просійте в невелику ємність цукрову пудру.
До цукровій пудрі додайте какао-порошок. Його бажано також просіяти, так як іноді там трапляються грудочки.
Суху суміш перемішайте. Поступово додавайте гаряче молоко і перемішайте.
Перемішайте доти, поки не отримаєте густу консистенцію, таку, як у мене на фото.
Під кінець додайте мед або інвертний сироп і перемішайте.