Глазур для паски з какао
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині свій рецепт приготування паски з глазур'ю. Для любителів експериментів пропонуємо варіант, як приготувати глазур для паски з какао. Читаємо інструкцію і приступаємо.
Традиційно паски роблять з білою глазур'ю. Дуже цікаво буде виглядати святковий стіл з пасками з різною глазур'ю. Рецепт приготування з какао дуже простий і не вимагає особливих зусиль, головне - все зробити правильно. Такий паску приємно здивує ваших близьких і друзів своїм смаком і кольором.
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор пісок або цукрова пудра - 200 грам
- Какао-порошок - 50 грам
- Лимон - 1 штука
1
Робимо водяну баню. Для цього в каструлю наливаємо воду, а зверху ставимо миску.
2
Масло розрізаємо на шматочки і відправляємо в миску.
3
До розтопленого масла відправляємо какао і цукор (цукрову пудру).
4
Лимон моєму, razrezaem з 2 половинки і видавлюємо сік (вручну або соковижималкою), в миску додаємо сік однієї половинки лимона і перемішуємо дерев'яною або силіконової лопаткою.
5
Готову глазур трохи охолоджуємо і після цього покриваємо їй паску. Смачного!