Рецепт Глазур для паски варена фото

Глазур для паски варена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

З мого рецепту ви дізнаєтеся один з найпростіших рецептів, як приготувати глазур для паски варену. Вона підійде для покриття багатьох видів випічки. Але найкраще підійде до великоднього столу.

Опис приготування:

Ця не надто густа глазур відмінно прикрасить святкову випічку. Напевно, це один з найбільш звичних для нас рецептів. Для нього знадобиться тільки вода, цукор і яєчний жовток. Тут важливо правильно все уварити, щоб вийшла потрібна консистенція і густота.

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Яєчний білок - 1 штука
глазур для паски варена - фото крок 1
Воду з цукром варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи до закипання.
глазур для паски варена - фото крок 2
Потім збільште вогонь і випарити воду. Повинна вийти густа маса.
глазур для паски варена - фото крок 3
В окремому посуді збийте білок.
глазур для паски варена - фото крок 4
Обережно введіть його в сироп, продовжуючи збивати. Глазур готова!

Схожі рецепти