Глазур для паски варена
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
З мого рецепту ви дізнаєтеся один з найпростіших рецептів, як приготувати глазур для паски варену. Вона підійде для покриття багатьох видів випічки. Але найкраще підійде до великоднього столу.
Опис приготування:
Ця не надто густа глазур відмінно прикрасить святкову випічку. Напевно, це один з найбільш звичних для нас рецептів. Для нього знадобиться тільки вода, цукор і яєчний жовток. Тут важливо правильно все уварити, щоб вийшла потрібна консистенція і густота.
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Яєчний білок - 1 штука
Воду з цукром варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи до закипання.
Потім збільште вогонь і випарити воду. Повинна вийти густа маса.
В окремому посуді збийте білок.
Обережно введіть його в сироп, продовжуючи збивати. Глазур готова!