Глазур для паски варена
(покроковий рецепт з фото)
З мого рецепту ви дізнаєтеся один з найпростіших рецептів, як приготувати глазур для паски варену. Вона підійде для покриття багатьох видів випічки. Але найкраще підійде до великоднього столу.
Ця не надто густа глазур відмінно прикрасить святкову випічку. Напевно, це один з найбільш звичних для нас рецептів. Для нього знадобиться тільки вода, цукор і яєчний жовток. Тут важливо правильно все уварити, щоб вийшла потрібна консистенція і густота.
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Яєчний білок - 1 штука
Воду з цукром варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи до закипання.
Потім збільште вогонь і випарити воду. Повинна вийти густа маса.
В окремому посуді збийте білок.
Обережно введіть його в сироп, продовжуючи збивати. Глазур готова!