Рецепт Глазур для паски варена фото

Глазур для паски варена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Пасха
Випічка, Глазур

З мого рецепту ви дізнаєтеся один з найпростіших рецептів, як приготувати глазур для паски варену. Вона підійде для покриття багатьох видів випічки. Але найкраще підійде до великоднього столу.

Ця не надто густа глазур відмінно прикрасить святкову випічку. Напевно, це один з найбільш звичних для нас рецептів. Для нього знадобиться тільки вода, цукор і яєчний жовток. Тут важливо правильно все уварити, щоб вийшла потрібна консистенція і густота.

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Яєчний білок - 1 штука
глазур для паски варена - фото крок 1
Воду з цукром варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи до закипання.
глазур для паски варена - фото крок 2
Потім збільште вогонь і випарити воду. Повинна вийти густа маса.
глазур для паски варена - фото крок 3
В окремому посуді збийте білок.
глазур для паски варена - фото крок 4
Обережно введіть його в сироп, продовжуючи збивати. Глазур готова!

Схожі рецепти