Глазур для паски на желатині
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати глазур для паски на желатині. Вона має особливий присмак і більш щільну консистенцію, в порівнянні з іншими варіантами. Така глазур добре тримається і не обсипається.
Готову глазур для паски на желатині злегка остудіть (поки вона не стане трохи густіше) і наносите на паски обов'язково в теплому вигляді, т. До. Після повного охолодження, вона застигне і зробити це буде неможливо. Посипання на паски, вкриті такою глазур'ю, потрібно сипати безпосередньо відразу після нанесення останньої, в іншому випадку посипання може просто не "схопитися" .
- Желатин - 1 Чайна ложка(5 м)
- Вода - 6 Ст. Ложок (холодна (2 - для розчинення желатину))
- Цукор - 1 Склянка
1. Чайну ложку желатину всипте в невелику піалу. До нього влийте 2 столові ложки холодної води. Перемішайте і залиште желатин набухати. У невелику каструльку висипте цукор, додайте до нього 4 ст. L. Води. Помішуючи, нагрійте на невеликому вогні до повного розчинення цукру.
2. Помішуючи, додайте набряклий желатин до гарячого цукрового сиропу.
3. Отриману масу збивайте міксером на високій швидкості до побіління маси (близько трьох хвилин). Глазур для паски на желатині готова! Дайте їй трохи охолонути, а потім приступайте до прикраси пасок!