Рецепт Глазур для паски на желатині фото

Глазур для паски на желатині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Желатин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка, Глазур

Спробуйте приготувати глазур для паски на желатині. Вона має особливий присмак і більш щільну консистенцію, в порівнянні з іншими варіантами. Така глазур добре тримається і не обсипається.

Готову глазур для паски на желатині злегка остудіть (поки вона не стане трохи густіше) і наносите на паски обов'язково в теплому вигляді, т. До. Після повного охолодження, вона застигне і зробити це буде неможливо. Посипання на паски, вкриті такою глазур'ю, потрібно сипати безпосередньо відразу після нанесення останньої, в іншому випадку посипання може просто не "схопитися" .

  • Желатин - 1 Чайна ложка(5 м)
  • Вода - 6 Ст. Ложок (холодна (2 - для розчинення желатину))
  • Цукор - 1 Склянка
глазур для паски на желатині - фото крок 1
1. Чайну ложку желатину всипте в невелику піалу. До нього влийте 2 столові ложки холодної води. Перемішайте і залиште желатин набухати. У невелику каструльку висипте цукор, додайте до нього 4 ст. L. Води. Помішуючи, нагрійте на невеликому вогні до повного розчинення цукру.
глазур для паски на желатині - фото крок 2
2. Помішуючи, додайте набряклий желатин до гарячого цукрового сиропу.
глазур для паски на желатині - фото крок 3
3. Отриману масу збивайте міксером на високій швидкості до побіління маси (близько трьох хвилин). Глазур для паски на желатині готова! Дайте їй трохи охолонути, а потім приступайте до прикраси пасок!

Схожі рецепти