Рецепт Гарячі пиріжки фото

Гарячі пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Щоб піч смачні і пишні пиріжки, не обов'язково бути досвідченим пекарем. Для цього достатньо мати під руками необхідні інгредієнти і знати оптимальний рецепт! ось, як зробити гарячі пиріжки!

Опис приготування:

Цей рецепт вважається базовим і найбільш простим серед багатьох. Для приготування нам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. Молочні продукти я не використовувала, оскільки під рукою нічого не виявилося. Однак тісто вийшло чудове і дуже ніжне.

  • Вода - 1, 5 склянки
  • Соняшникова олія - 100 грам
  • Дріжджі свіжі - 25 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 600 грам
  • Тушкована капуста - 400 грам
гарячі пиріжки - фото крок 1
У склянці води розбавляємо дріжджі зі столовою ложкою борошна і цукром. Суміш повинна постояти близько 20 хвилин і піднятися. Після чого всипаємо борошно і воду, додаємо сіль, олія, добре заважаємо масу.
гарячі пиріжки - фото крок 2
Замішуємо досить щільне, але не дуже круте по консистенції тісто. Ми залишаємо його в теплому місці на годину. Потім розминаємо його і знову формуємо кульку. Прибираємо в тепло ще на годинку. Ось такий гладенький грудочку у нас має вийти.
гарячі пиріжки - фото крок 3
Тісто ділимо на маленькі грудочки. Розкачуємо кожен з них і начиняє. В якості начинки у мене була погашених капуста.
гарячі пиріжки - фото крок 4
Красива Петті, ретельно залепліваются краю, щоб ті не розповзлися. Пиріжкам даємо постояти 20 хв., після чого відправляємо їх в духовку на 15 хвилин при температурі 240 градусів.
гарячі пиріжки - фото крок 5
Подаємо наші смачні пиріжки виключно в гарячому вигляді. Можна також використовувати будь-яку іншу начинку. Я часто готую з картоплею і кропом. Смачного!

Схожі рецепти