Гарячі булочки з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Гарячі булочки, наповнені збитим яйцем зі шпинатом під розплавленої моцарелою, це швидкий варіант смачного і ситного перекусу. Ви витратите не більше 5 хвилин на їх начинку!
Перед вами один з численних варіантів, як приготувати гарячі булочки з яйцем і сиром. Начинку в таких булочках ви можете поміняти на свій смак: моцарелу замінити на сир твердих сортів, шинку - на бекон і т. П., додати свіжий помідор. Все одно вийде дуже смачно і ситно! Приємних вам клопоту на кухні!
- Булочка з кунжутом - 6 штук
- Шинка - 6 скибочок
- Яйце - 4 штуки
- Шпинат - 1 пучок
- Моцарелла - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Редис - 1 пучок (для подачі)
- Зелень - 1 пучок (для подачі)
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Шпинат промийте холодною водою, обсушити.
У булочок зріжте верхівки-кришечки, вийміть м'якуш.
Скибочки шинки викладіть всередині булочок.
Яйця, сіль і перець збийте в легку піну, перемішайте з подрібненим шпинатом. Розлийте суміш по булочок.
Посипте зверху тертою моцарелою, накрийте кришечками.
Випікайте в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.
Подавайте гарячими з зеленню і свіжими овочами. Смачного!