Рецепт Гарячі булочки з яйцем і сиром фото

Гарячі булочки з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Шинка , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Булочки , Бутерброди
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Гарячі булочки, наповнені збитим яйцем зі шпинатом під розплавленої моцарелою, це швидкий варіант смачного і ситного перекусу. Ви витратите не більше 5 хвилин на їх начинку!

Опис приготування:

Перед вами один з численних варіантів, як приготувати гарячі булочки з яйцем і сиром. Начинку в таких булочках ви можете поміняти на свій смак: моцарелу замінити на сир твердих сортів, шинку - на бекон і т. П., додати свіжий помідор. Все одно вийде дуже смачно і ситно! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Булочка з кунжутом - 6 штук
  • Шинка - 6 скибочок
  • Яйце - 4 штуки
  • Шпинат - 1 пучок
  • Моцарелла - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Редис - 1 пучок (для подачі)
  • Зелень - 1 пучок (для подачі)
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 1
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Шпинат промийте холодною водою, обсушити.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 2
У булочок зріжте верхівки-кришечки, вийміть м'якуш.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 3
Скибочки шинки викладіть всередині булочок.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 4
Яйця, сіль і перець збийте в легку піну, перемішайте з подрібненим шпинатом. Розлийте суміш по булочок.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 5
Посипте зверху тертою моцарелою, накрийте кришечками.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 6
Випікайте в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 7
Подавайте гарячими з зеленню і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти