Рецепт Гарячі булочки з яйцем і сиром фото

Гарячі булочки з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Шинка, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Булочки, Бутерброди

Гарячі булочки, наповнені збитим яйцем зі шпинатом під розплавленої моцарелою, це швидкий варіант смачного і ситного перекусу. Ви витратите не більше 5 хвилин на їх начинку!

Перед вами один з численних варіантів, як приготувати гарячі булочки з яйцем і сиром. Начинку в таких булочках ви можете поміняти на свій смак: моцарелу замінити на сир твердих сортів, шинку - на бекон і т. П., додати свіжий помідор. Все одно вийде дуже смачно і ситно! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Булочка з кунжутом - 6 штук
  • Шинка - 6 скибочок
  • Яйце - 4 штуки
  • Шпинат - 1 пучок
  • Моцарелла - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Редис - 1 пучок (для подачі)
  • Зелень - 1 пучок (для подачі)
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 1
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Шпинат промийте холодною водою, обсушити.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 2
У булочок зріжте верхівки-кришечки, вийміть м'якуш.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 3
Скибочки шинки викладіть всередині булочок.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 4
Яйця, сіль і перець збийте в легку піну, перемішайте з подрібненим шпинатом. Розлийте суміш по булочок.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 5
Посипте зверху тертою моцарелою, накрийте кришечками.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 6
Випікайте в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.
гарячі булочки з яйцем і сиром - фото крок 7
Подавайте гарячими з зеленню і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти