Гарячі бутерброди з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Я в своєму житті перепробувала силу-силенну бутербродів, але цей рецепт приємно здивував мене. Начебто в складі немає нічого особливого, але бутерброди виходять приголомшливі, за смаком нагадують картопляні млинці.
Насправді цей простий рецепт гарячих бутербродів з картоплею, як мені здається, один з кращих варіантів для приготування ситного і смачного сніданку для всієї родини. Такі бутерброди виходять дуже смачними і поживними, ви можете відразу приготувати їх побільше, адже потім бутерброди можна просто розігріти і перекусити ними в обід або вечерю. До речі, якщо додати до складу, скажімо, ковбаску, сир або овочі, то ваші гарячі бутерброди з картоплею в домашніх умовах вийдуть ще смачніше і ситніше.
- Кнопка - 1 штука (не м'який)
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Насамперед нам потрібно очистити і натерти на середній або дрібній тертці картопля, потім віджати його трохи, злити зайву рідину, а отриману масу посолити і поперчити за смаком.
Додаємо до картоплі дрібно нарізаний або тертий а тертці ріпчаста цибуля, а також яйце, ретельно все перемішуємо.
Далі ми беремо батон, він не повинен бути занадто м'яким, і нарізаємо його скибочками шириною приблизно в 1, 5 см.
Змащуємо кожну скибочку батона невеликим шаром картопляної маси, залишаємо батон на 2-3 хвилини просочитися.
Ставимо сковороду з маслом на вогонь, а коли масло гарненько нагріється, викладаємо бутерброди на сковороду картопляним шаром вниз. Смажимо їх на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної золотистої скоринки.
Тепер бутерброди залишається тільки прикрасити свіжою зеленню і подати їх з чаєм до столу. Смачного!