Гаряча Крендель
(покроковий рецепт з фото)
Чого тільки не готують з листкового тіста, які тільки форми для печива і пиріжків не вигадували! Сьогодні запропоную вам ще один варіант випічки з листкового тіста, як приготувати сирні кренделі.
Сирні кренделі - це досить проста в приготуванні випічка з готового листкового тіста. Оригінальності та вишуканості кренделі надає особлива помазка з вершкового масла, часнику і зелені. В результаті виходять неймовірно ароматні, ніжні і смачні кренделі, які стануть відмінною закускою, вгамують голод на роботі і на прогулянці. Якщо ви, як і я, любитель випічки з листкового тіста, то сміливо пробуйте і цей рецепт!
- Тісто листкове - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло трохи розморозитися.
Розкачайте тісто до товщини 2 мм. Поріжте тісто на смужки шириною 3-3, 5 см. У мене вийшло 5 таких смужок.
На кожну смужку покладіть натертий на дрібній тертці сир. Кінець кліпу, щоб вийшли трубочки з сирною начинкою.
Поверніть трубочки з листкового тіста в формі крендельков, викладіть на пергамент.
Розтопити вершкове масло, видавіть до нього кілька зубчиків часнику.
Дрібно порубати зелень і відправте її до маслу. Добре перемішайте всі.
Змастіть отриманою сумішшю кренделі. Зверху можна додатково присипати тертим твердим сиром.
Запікайте сирні кренделі в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Сирні кренделі готові. Подавайте їх з улюбленим соусом. Смачного!