Гарбузовий хліб з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хліба з гарбузового пюре, Коричневого масла, Гвоздики, кориці, імбиру, мускатного горіха і горіхів пекан.
Ніжний хліб з ароматом кориці, імбиру і солодкуватим гарбузовим присмаком надзвичайно смачний.
- Коричневого масла - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Банку (480 г) гарбузового пюре - 1 штука
- Борошна - 3 склянки
- Гвоздики - 1 Чайна ложка
- Кориці - 1 1/2 чайних ложки
- Мускатного горіха - 1 Чайна ложка
- Порошку імбиру - 1/4 чайних ложки
- Соди - 1 Чайна ложка
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Розпушувача - 1/2 чайних ложки
- orexov Pekan - 1 Склянка
1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Крупно нарізати горіхи пекан, якщо ви використовуєте їх. Дві форми для хліба змастити маслом і посипати невеликою кількістю борошна.
Розтопити коричневе масло у великій сковороді на середньому вогні. Варити, поки масло не стане темно-бурштинового кольору, час від часу помішуючи, близько 6 хвилин.
Розтопити коричневе масло у великій сковороді на середньому вогні. Варити, поки масло не стане темно-бурштинового кольору, час від часу помішуючи, близько 6 хвилин.
2. Збити коричневий цукор і вершкове масло у великій мисці.
3. Додати яйця і гарбузове пюре, перемішати.
4. Додати гвоздику, корицю, мускатний горіх, імбир і сіль. Просіяти разом борошно, соду і розпушувач в іншій великій мисці.
5. Поступово додати гарбузову суміш і перемішати. Змішати з горіхами, якщо вони використовуються.
6. Розділити тісто навпіл між підготовленими формами для хліба. Випікати, поки зубочистка, вставлена в центр, не буде виходити чистою. Дати охолонути у формі 10 хвилин. Використовуючи гострий ніж, витягти хліб з форми. Дати повністю охолонути на решітці. Хліб можна загорнути у фольгу і заморозити на строк до 1 місяці.