Рецепт Гарбузовий торт з карамеллю і горіхами фото

Гарбузовий торт з карамеллю і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Гарбуз
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - смачна випічка з пишними гарбузовим коржами і ніжним вершковим кремом. Якщо ви хочете приготувати цікавий десерт з новим смаком, то цей рецепт для вас.

Опис приготування:

Гарбуз відмінно гармонує з вершковим смаком молочних продуктів, а якщо ці два смаки зустрічаються в торті, то це просто бомба. Гарбузовий торт з карамеллю - це смачна домашня випічка. Якщо любите піч, то легко впораєтеся з цим простим рецептом. Сьогодні я поділюся з вами, як приготувати такий торт. Я використовувала готове гарбузове пюре. Зазвичай я роблю його заздалегідь, благо з гарбузом проблем немає. Замість горіхів пекан можна взяти волоські або мигдаль, вони теж непогано спрацюють в цьому десерті. Карамеллю потрібно просочити коржі, але замість неї можна просочити звичайним сиропом, а зверху полити шоколадом. М'які коржі красивого оранжевого кольору, повітряний крем, а зверху - хрусткі горішки і солодка карамель. Це ідеальний десерт для будь-якого свята. Насолоджуйтесь!

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач для тіста - 3 чайних ложки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 4 штуки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Гарбузове пюре - 400 грам(+3 ст.Л. Для крему)
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Вершки - 450 грам (жирністю 30%)
  • Горіхи Пекан - 1/2 склянки
  • Карамель - 5 Ст. Ложок
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 1
У глибокому посуді змішайте борошно, розпушувач, цукор, ваніль, молоко, яйця, гарбузове пюре (400 г), корицю і вершкове масло.
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 2
Змішайте всі до однорідності, розлийте в дві форми і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-25 хвилин.
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 3
Дістаньте коржі, остудіть їх. Розріжте кожен корж на дві половини.
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 4
Маскарпоне Збийте mikserom, додайте гарбузове пюре (3 ст.Л.), цукрову пудру і збиті вершки. Акуратно все перемішайте до однорідності.
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 5
Перший корж просочіть карамеллю і змастіть рівномірним шаром крему.
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 6
Накрийте наступним коржем, змастіть карамеллю і промажте кремом. Виконайте такі ж маніпуляції з усіма коржами.
гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - фото крок 7
Зверху полийте карамеллю і рясно посипте горіхами.

Схожі рецепти