Гарбузовий торт з карамеллю і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Гарбузовий торт з карамеллю і горіхами - смачна випічка з пишними гарбузовим коржами і ніжним вершковим кремом. Якщо ви хочете приготувати цікавий десерт з новим смаком, то цей рецепт для вас.
Гарбуз відмінно гармонує з вершковим смаком молочних продуктів, а якщо ці два смаки зустрічаються в торті, то це просто бомба. Гарбузовий торт з карамеллю - це смачна домашня випічка. Якщо любите піч, то легко впораєтеся з цим простим рецептом. Сьогодні я поділюся з вами, як приготувати такий торт. Я використовувала готове гарбузове пюре. Зазвичай я роблю його заздалегідь, благо з гарбузом проблем немає. Замість горіхів пекан можна взяти волоські або мигдаль, вони теж непогано спрацюють в цьому десерті. Карамеллю потрібно просочити коржі, але замість неї можна просочити звичайним сиропом, а зверху полити шоколадом. М'які коржі красивого оранжевого кольору, повітряний крем, а зверху - хрусткі горішки і солодка карамель. Це ідеальний десерт для будь-якого свята. Насолоджуйтесь!
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач для тіста - 3 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Гарбузове пюре - 400 грам(+3 ст.Л. Для крему)
- Маскарпоне - 250 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Вершки - 450 грам (жирністю 30%)
- Горіхи Пекан - 1/2 склянки
- Карамель - 5 Ст. Ложок