Гарбуз по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - дуже цінний плід, він містить безліч вітамінів і мікроелементів. Я намагаюся частіше вживати її в свіжому або маринованому вигляді. Сьогодні хочу показати, як приготувати гарбуз по-корейськи.
Є безліч варіантів приготування цього салату-закуски. Я для себе вивела ідеальний, кількість спецій підібрала. Салат виходить гострий, навіть дуже, тому не поспішайте відразу додавати все. Але чоловікам рецепт точно припаде до смаку!
- Гарбуз - 400 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Перець гострий - 2-3 штук (або третину звичайного перцю чилі)
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Приправа для моркви по-корейськи - 2 чайних ложки
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте згідно зі списком інгредієнти салату. Гарбуз вимийте і зніміть шкірку, видаліть внутрішній край і насіння.
Цибулину очистіть, поріжте тонко півкільцями і обсмажте на олії до м'якості.
Гарбуз натріть на тертці для овочів по-корейськи.
Покладіть в салат смажену цибулю.
Додайте спеції, оцет, мідь, сіль, часник, перець гострий. Залийте гарячою олією (від смаження цибулі).
Перемішайте і відправте в холодильник на 2 годину. Гарбуз по-корейськи готова!