Рецепт Гарбуз по-корейськи фото

Гарбуз по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Гарбуз , Мед
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гарбуз - дуже цінний плід, він містить безліч вітамінів і мікроелементів. Я намагаюся частіше вживати її в свіжому або маринованому вигляді. Сьогодні хочу показати, як приготувати гарбуз по-корейськи.

Опис приготування:

Є безліч варіантів приготування цього салату-закуски. Я для себе вивела ідеальний, кількість спецій підібрала. Салат виходить гострий, навіть дуже, тому не поспішайте відразу додавати все. Але чоловікам рецепт точно припаде до смаку!

  • Гарбуз - 400 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець гострий - 2-3 штук (або третину звичайного перцю чилі)
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Приправа для моркви по-корейськи - 2 чайних ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
гарбуз по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте згідно зі списком інгредієнти салату. Гарбуз вимийте і зніміть шкірку, видаліть внутрішній край і насіння.
гарбуз по-корейськи - фото крок 2
Цибулину очистіть, поріжте тонко півкільцями і обсмажте на олії до м'якості.
гарбуз по-корейськи - фото крок 3
Гарбуз натріть на тертці для овочів по-корейськи.
гарбуз по-корейськи - фото крок 4
Покладіть в салат смажену цибулю.
гарбуз по-корейськи - фото крок 5
Додайте спеції, оцет, мідь, сіль, часник, перець гострий. Залийте гарячою олією (від смаження цибулі).
гарбуз по-корейськи - фото крок 6
Перемішайте і відправте в холодильник на 2 годину. Гарбуз по-корейськи готова!

Схожі рецепти